Friday, September 28, 2012

MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The Mess.

Salam...

Jom join GA dr MAKBED

Da lama xjoin GA..n blog MAKBED pun da jrg cikbintang kunjungi
rindu oni~~~ ;)

ini blog personal cikbintang -->> laylaluckystars


klik sini utk join -->> MAKBED
Syarat penyertaan:
  1. Tertakluk kepada mereka yang mempunyai blog sahaja. Maaflah pada yang takde blog....
  2. Anda perlu copy gambo di atas dan letak kat sidebar blog anda lengkap berserta direct link ke entry ini. Camana nak buat? Kalau taktau cara, buleh tanya ye. 
  3. Follow lah blog Makbed sebab senang nanti nak wat announcement ke hape, korang akan terhapdet secara otometik. 
  4. Promotlah GA MAkbed ni ke serata mana yang boleh, sebab 'promoter' terbaik pun akan diberi hadiah jugak. 
  5. BUat entri simple tentang GA ni dan nyatakan jawapannya sekali. Jangan lupa letakkan banner blog dalam entry.
  6. KEndian, bila dah siap, PUBLISHkan. Copy link entry dan letakkan di ruangan komen Entri GA ini. 
  7. Stokis dan Agen jugak dibenarkan join.Ini hanya untuk suka-suka. Bukan nak fight gi masuk SukanKomenwel pon... 
    GA berlansung hari ini sehingga 30 September 2012. 


    Cikbintang teka : 100
     
    ..LAYLALUCKYSTARS..

1 comment: