Tuesday, July 24, 2012

GIVEAWAY SALAM RAMADHAN 2012

SALAM RAMADHAN!!
Alhamdulillah, kita masih lagi diberi kesempatan untuk bertemu RAMADHAN kali ini!!
Semoga Puasa kita diberkati olehNya..aminn
Entry kali ni, Cikbintang nk wat
GIVEAWAY SALAM RAMADHAN 2012
Ini bertujuan nak mengenali rakan2 bloggers juga, selain dari nk mberi sedikit hadiah
diberi bulan mulia ni...sedekah juga.. =)
Syarat2 penyertaan :-
1) Buat entry dgn tajuk GIVEAWAY SALAM RAMADHAN 2012
2) Buat entry mngenai " MAKANAN YANG SAYA SUKA MAKAN BILA BERBUKA"
    (Saja2 wat entry dgn kndungan mcm ni, 
supaya dpt juga tgk selera brbuka rakan2 ape ^_^ )
3) Hantarkan link entry tu di komen entry LAYLALUCKYSTARS beserta NICKNAME 
4) Tamat bila2 masa slps 2 mnggu dr skrg
So, hadiah die ape?? ehemm2... cikbintang nk bagi hadiah ni...
DODOL SEDAP!!!
cikbintang nk bagi pada 2 blogger atau mungkin lebih kepada
siapa yang bertuah..hheehee
Sedap tau dodol SIS DEQLIS ni...
sbb cikbintang da rasa tu sbb cikbintang nk bg 
blogger yg laen rasa =) hehehe
**Cikbintang da simpan angan kalau ade  rezeki lebih,
 nk tempah byk masa abg kawen akhr thn nt
So boleh lawat ke link dibawah...
**Kalau Cikbintang ade rezeki lebih, Cikbintang tmbh adiah yg laen ye.
 Tengok pada keadaan..

JOM MERIAHKAN GA KALI NI!!
mungkin rezeki ramadhan milik anda untuk menikmati dodol itu!!
..bintanghaty..

2 comments:

  1. Good luck dear.
    Semua peserta yang join akan dpt hadiah.

    http://norziehany.blogspot.com/2012/07/lagi-hadiah-kuiz-kasi-bakar-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. sy dah join dah..hehehe
    http://cheetah87.blogspot.com/2012/07/give-away-salam-ramadhan-2012-aku-dah.html

    ReplyDelete