Friday, June 10, 2011

Cik E 1st Giveaway Share

cikbintang join GA lewat mlm~~~


**klik banner tuk join

Macam ni caranya..

1. Mesti jadi Follower Cik E..
2. Paste kan banner Cik E 1st GA kat atas tu di entry and di sidebar blog u all..Jangan lupa nak link kan okeh..

3. Buat lah 1 entry yang bertajuk 'Cik E 1st Giveaway'
4. Tag 3 orang kawan u all..Kenapa 3..??Sebab, hadiah ada 3..Hehe..

5. Bila dah siap, tinggalkan link di pada entry ni ye..

nk tag:
dieyba
nurulfatin
queenpink

**bintanghaty**

3 comments:

  1. macam best je. Malangnya kami tak dapat join sebab big boss tak bagi. huhu.
    dan jangan lupa ye untuk komen di blog kami. Pagi2 ni kami bosan lah. huhu.

    ReplyDelete
  2. dear tq join my ga..good luck..

    ReplyDelete