Sunday, May 22, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh

cikbintang in da house!!!

nk join klik kt banner bwh ni!!!



3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check uols dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

Senang je kan? Tak perlu slogan-slogan bagai sebab shaye tahu uols mesti malas nak fikir banyak. Shaye pon pening kepala pulak nanti nak pilih slogan mana yang best. Hehe. Giveaway ni diberikan berdasarkan cabutan undi je nanti. So, siapa yang bertuah uols boleh pilih salah SATU sahaja daripada hadiah-hadiah di bawah ni. Best kan? Boleh pilih-pilih hadiah. Ececeh. Haha. So cepat-cepat join sebab kalau boleh shaye taknak buat giveaway ni lama-lama.
Antara giveaway yang nak di beri. Kalau bertuah boleh pilih SATU sahaja. SATU je tau. Bankrap kang kalau nak bagi semua. Haha.





**bintanghaty**

2 comments:

  1. Thank you sebab join GA cik Nemo. First time ni..

    Apapun good luck tau! :)

    ReplyDelete
  2. yeah...cikbintang sokong blogger smua!!!! okey tq!!!

    ReplyDelete